Lang

CREIXEMENT PERSONAL

Al llarg de la nostra història molt sovint ens parem, mirem enrere i ens preguntem qui som, cap a on anem i què volem per el nostre futur. Són uns interrogants que molt sovint resolem ràpidament però que a vegades ens paralitzen en aquest moment, obligant-nos a respondre’ns aquestes preguntes abans de continuar buscant.

 

A Eira quan parlem d’aquestes preguntes no ens referim només a què ens volem dedicar professionalment, o a quin és el nostre projecte familiar, sinó a qualsevol aspecte relacionat amb la nostra vida afectiva, social, laboral i/o personal. Qualsevol pregunta sobre nosaltres mateixos que ens fem i no ens podem/sabem respondre, impedint-nos a continuar desenvolupant-nos en el nostra dia a dia. Moltes vegades ni tant sols som capaços de fer-nos la pregunta adequada i per tant més lluny estem de la resposta.

 

Els professionals d’Eira t’ajudarem a formular les preguntes pertinents i a que trobis el camí de manera que poguem redefinir-nos si és necessari per poder continuar avançant per la història vital personal amb el màxim d’equilibri i benestar possible.