Lang

DOL I PÈRDUES EMOCIONALS

Al llarg de la nostra història vital estem destinats a patir diferents pèrdues (personals, materials, relacionals, etc.) i totes i cada una d’aquestes pèrdues comporta un procés de dol on es treballa l’acceptació de la pèrdua i la nova situació per la persona, deixant enrere allò que s’ha perdut.

 

Al Centre Eira ens agrada ser molt sensibles cap als ritmes de cada persona, no sempre és necessari un procés terapèutic per tots els processos de dol, moltes vegades de forma natural i amb un bon acompanyament personal no és necessària l’assistència d’un professional. D’altres, el procés de dol per la pèrdua de figures importants, pot restar bloquejat per múltiples raons (familiar, relacionals, herències, entre moltes altres); els nostres professionals t’ajudaran a discernir les causes d’aquest bloqueig i treballar per alleugerir la càrrega que suposa tot procés de dol.

 

A més, acompanyarem a la persona afectada en la gestió emocional d’aquests moments tant personals i delicats, en que cal cuidar-se, deixar-se cuidar i recolzar-se en els més propers.

 

A Eira sabem que ens feu un gran vot de confiança quan decidiu fer-nos partíceps d’aquest procés i compartir amb nosaltres emocionalment la pena, la tristesa, la nostàlgia i la ràbia que molt sovint comporten aquests processos. Per tant, ho tractem amb la màxima delicadesa i professionalitat, ajudant a la persona a recuperar el ritme de vida habitual i mica en mica recuperar el benestar i la qualitat de vida.