Lang

PROBLEMES DEL SON

Dediquem moltes hores al son i al dormir, ja que per tal d’afrontar el dia a dia és necessari tenir un bon son, restaurador, de durada 7-8h per norma general i en general de qualitat. Quan apareixen problemes del son, ja sigui per tal de conciliar-lo, com despertar-se de forma intermitent o dormir poques hores, el descans es veu afectat i per tant també el nostre ritme del dia a dia. Per tal d’aguantar les situacions diàries sense el son adeqüat el nostre cos fabrica hormona de l’estrés en excés, cosa que perpetua els problemes per dormir, cronificant-los i empitjorant-los mica en mica.

 

Podem dir doncs, que els problemes per dormir realment disminueixen el nivell de qualitat de vida i provoquen greus alteracions en les nostres emocions, sensacions i pensaments.

 

A Eira donem molta importància a tenir un son reparador i de qualitat, ja que moltes problemàtiques emocionals o d’ansietat venen derivades de mantenir al llarg de molt temps i de forma cronificada un son de mala qualitat.

 

Per tant, els professionals d’Eira t’ajudarem a recuperar el ritme de son habitual, treballant colze a colze si ho veiem necessari amb altres professionals mèdics si és necessària algun tiups d’acció farmacològica o sino donant recursos per tal de recuperar el ritme del son i restaurar per tant la nostra qualitat de vida i el nostre descans.